Nytillverkning av Amazondelar !

Regler samt övriga användarfrågor. Moderatorer
Forum rules
Här postas frågor om forumets funktioner och ickefunktioner även allmänna frågor/förslag om regler och dess tolkningar. Frågor om varför specifika trådar har blivit modererade/borttagna skall även fortsättningsvis ske via PM till berörd eller annan moderator och ej på forumet. Vid tveksamhet om det är en allmän fråga eller inte, kontakta en moderator först.
Post Reply
Hasse
Posts: 82
Joined: Sat Jan 31, 2004 2:40 pm
Location: Trollhättan
Contact:

Nytillverkning av Amazondelar !

Post by Hasse »

Hej på er !

Här kommer ett lite förtydligande som rör klubbens inställning av nytillverkning av delar.

Amazonklubben finns idag till för att bland annat säkerställa att det finns delar till våra kära klenoder.
Då Volvo inte har något större intresse att själva fortsätta denna eftermarknads produktion så har bland annat GCP, Veteranprodukter, CVI och Motoroildies bildats.
Alla dessa företag har ett vinst syfte.
Tyvärr så är det inte alltid lösamt att ta fram en detalj/komponent i liten serie var vid dessa blir en bristvara.

Amazonklubben har heller inte ekonomiska resurser till detta då det ofta är en ren förlustaffär, vi skulle i så fall ta av Er medlemmars pengar för att tillverka någon del som väldigt få kanske har användning för.

Men så finns det dom personer som verkligen vill ha dessa delar som normalt inte är ekonomiskt försvarbara att tillverka men man ändå saknar.

Jag tycker inte det är fel att på så sätt se om det finns ett intresse via Forumet, man kan helt enkelt dela på en kostnad och ändå ta fram/tillverka den detalj man saknar.

Där emot så skall det inte bli någon form av \"chatt\" på Forumet kring denna förfrågan, den som ställer förfrågan skall också meddela att alla som är intresserad av dessa detaljer sänder ett mail/PM till berörd person och sedan kan diskutionerna pågå utanför Forumet.

Sedan är alla väkomna att annonsera sin \"nyproducerde\" vara på vårt annonstorg efter tillverkningen är båbörjad/avslutad.

Det ligger väl i allas intresse att det finns så mycket delar som möjligt till våra Amazoner.

Mvh / Hasse Lindell
Ordförande
Att renovera en Amazon är att bevara en bit Svensk kulturhistoria
Micke_ed
Posts: 836
Joined: Wed Apr 27, 2005 8:39 am

Post by Micke_ed »

Tack för infon!
Post Reply