Testforum och annat än Amazon.

Använd detta forum för att testa hur systemet fungerar. Moderatorer
Kategoriregler
Denna avdelning är avsedd för dig som vill testa forumets funktioner tex med bilder citat och/eller länkar, provet behöver inte innehålla något vettigt då det bara är i utbildningssyfte och för eget bruk. Här är det också tillåtet att posta ämnen som i de andra avdelningarna är otillåtna tex andra intressen och projekt dock inget Amazonrelaterat som skall postas i respektive kategori.

Forumet är en del av Svenska Volvo Amazonklubben och även en reklampelare för klubben, ditt inlägg här i klotterplanket får därför ej avhandla politik eller religion och endast barntillåtet material (se §5) samt ett vårdat språk.

Bara forumsmedlemmar med minst 5 vettiga inlägg i övriga forumet har rätt att posta här och maximalt hälften av medlemmens totala antal inlägg får finnas i den här kategorin (testinlägg är dock undantagna och därför alltid tillåtna). Det åligger postaren att se till så att dessa regler följs, inlägg och eventuellt hela trådar som bryter mot dessa regler tas bort utan föregående varning.

Slutligen så kommer trådarna att radderas automatiskt 6 månader efter senaste inlägget då dessa inte har något med forumets inriktning att göra. I övrigt gäller samma regler här som i resten av forumet .
Ny tråd
  • Anslag
    Svar
    Visningar
    Senaste inlägget
Ny tråd

Kategoribehörigheter

Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori