Klubbträffar i Fristad i NY klubblokal !

Stora och små, minst 2 personer. Samt andra samlingar av gamla volvobilar tex bilder från rallyn. Moderatorer
Post Reply
Hasse
Posts: 82
Joined: Sat Jan 31, 2004 2:40 pm
Location: Trollhättan
Contact:

Klubbträffar i Fristad i NY klubblokal !

Post by Hasse »

Hej på er !

Som vanligt så kör vi våra klubbträffar i vår klubblokal i Fristad sista torsdagen i varje månad kl. 18-21, dit alla är hjärtligt välkomna !

Vill dock passa på att meddela att vi kommer att ha det lite "rörigt" under en tid, så nästa klubbträff som är den 29 oktober kommer vi behöva all tänkbar hjälp med att röja och kasta allt från möbler till överskott av Amazonbladet.
Varför då ?
Jo, vi byter klubblokal, dock ej mer än ca. 10 meter, vi kommer att flytta in i en större och helt nyrenoverad lokal hos VP Autoparts från den 12 december !
Så nu pågår "förhandlingar" med IKEA om att få sponsring med nya möbler, så dom nuvarande möblerna skall bort.
VP Autoparts har behov av fler kontor och erbjöd oss att flytta längre in i korridoren till en större och nyrenoverad lokal.

Så har ni tid och möjlighet så kom gärna till klubblokalen den 29 oktober och ta gärna med släpkärror.

Detta medför dock att vi INTE kommer att ha någon klubbträff i klubblokalen den 26 november, då pågår renovering och ombyggnation.

Ett förslag är att förlägga vår klubbträff hos Verktygsboden i Borås denna torsdag (26/11), dom säljer mycket verktyg och maskiner etc. till bland annat oss som skruvar i bilar, om detta går att ordna får jag besked om på måndag den 26 oktober, så mer information kommer under vecka 44.

Premiär för den nya klubblokalen är planerad till lördagen den 12 december då vi kommer att ha vår "Hjulmarknad" mellan kl. 10-14 samt att VP Autoparts har öppet under samma tid (så tomten kan komma med "hårda" klappar)
Att renovera en Amazon är att bevara en bit Svensk kulturhistoria
Cornelia
Posts: 188
Joined: Fri Jul 04, 2008 6:38 pm
Location: Göteborg

Re: Klubbträffar i Fristad i NY klubblokal !

Post by Cornelia »

I planeringen ligger att vi tar oss till träff 26/11. Har du Hasse fått något besked om plats? Längtar att träffa er igen! :D
/tina
Post Reply